AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yaşadığını görmek

Kahve falında ölünün yaşadığını görmek

Kahve falında ölünün yaşadığını görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yaşadığını gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında ölü olan birinin yaşadığını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında bir ölünün yaşadığını görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün yaşadığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanın yaşadığını görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, söylediklerinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin yaşadığını görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Kahve falında gördüğünü gerçek hayatta yaşamak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle aynı evde yaşamak onlar adına aç insanları doyuracağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir