AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir akrabanı görmek

Kahve falında ölü bir akrabanı görmek

Kahve falında ölü bir akrabanı görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, birikmiş parasının olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kurulu düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir akrabanı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Kahve falında ölü bir akraba görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü akraba görmek kişinin daha çok kazanacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulur.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabanı görmek mal ve para kazanılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir akrabanı görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında ölü akrabayı görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabadan para almak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir