AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesiyle kavga etmek

Kahve falında ölmüş annesiyle kavga etmek

Kahve falında ölmüş annesiyle kavga etmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında annenin kavga ettiğini görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında annemle kavga ettiğimi görmek yollarının açılacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle kavga yapmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anneyle kavga etmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba kavga etmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çocuklar gibi şen olacağına yorulur.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasıyla kavga etmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir