AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş amcaya sarılmak

Kahve falında ölmüş amcaya sarılmak

Kahve falında ölmüş amcaya sarılmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, güzel bir hayat geçireceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş amcaya sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ölen amcaya sarılmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalettir.

Kahve falında amca oğluna sarılmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında amca kızına sarılmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcaya sarılmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında amcaya sarılmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında amcaya sarılıp ağlamak attığı adımların boşa gideceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Kahve falında amcanın evine gitmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir