AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen adamı canlı görmek

Kahve falında ölen adamı canlı görmek

Kahve falında ölen adamı canlı görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulur.

Kahve falında ölen adamı canlı gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında ölen adamı canlı görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş adamı canlı görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında adamın boğazını kesmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamı resmi görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın adamı görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir