AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş piton yılanı görmek

Kahve falında ölmüş piton yılanı görmek

Kahve falında ölmüş piton yılanı görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, sorunların yakında son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş piton yılanı gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında piton yılan görmek şeytanın aklına uyacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz piton yılanı görmek işinin en iyisi olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil piton yılan görmek güçlendikçe güçleneceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah piton yılanı görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük piton yılanı görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş piton yılanı görmek insanları kıracağına, gönül kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında denizde piton yılanı görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir