AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı kucaklamak

Kahve falında atı kucaklamak

Kahve falında atı kucaklamak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atı kucaklamak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında atı kucaklamak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında at kucaklamak rahat bir hayata başlayacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ayıyı kucaklamak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi kucaklamak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında gelin kucaklamak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ölen eşini kucaklamak işlerinin günden güne bozulacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi kucaklamak kafasını toparlayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini kucaklamak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir