AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişiyi kucaklamak

Kahve falında ölen bir kişiyi kucaklamak

Kahve falında ölen bir kişiyi kucaklamak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aradaki buzların eritileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kötüyse düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir kişiyi kucaklamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kucaklamak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak günah işlemeyi terk edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiyi kucaklamak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucaklamak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini kucaklamak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarılmak kucaklamak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı kucaklamak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş annesini kucaklamak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir