AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiye bir şey vermek

Kahve falında ölmüş kişiye bir şey vermek

Kahve falında ölmüş kişiye bir şey vermek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, rakiplerini yeneceğine, onu uyaracağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye bir şey vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişiye bir şey vermek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiye bir şey vermek işlerine dört elle sarılacağına, kazancını arttıracağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişiye bir şey vermek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı bir şey içmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, karalar bağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şey için dua etmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında kara bir şey görmek son model arabaya sahip olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir