AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldüğü halde yaşadığını görmek

Kahve falında öldüğü halde yaşadığını görmek

Kahve falında öldüğü halde yaşadığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında öldüğü halde yaşadığını gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Kahve falında öldüğü halde yaşadığını görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı bildiği halde okuyamamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar olduğu halde evli olduğunu görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında toplu halde arı görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalet eder.

Kahve falında evli olduğu halde evlenmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işarettir.

Kahve falında toplu halde yürümek kötü ve zor günler yaşayacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir