Kahve falında ölmüş kişinin saçını kesmek

Kahve falında ölmüş kişinin saçını kesmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ölen kişinin saçını kesmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını kesmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi kesmek canının kıymetini bileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında saça kahkül kesmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kendi kesmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında babanın saçını kesmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top