AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpi yemek

Kahve falında kirpi yemek

Kahve falında kirpi yemek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hastalıkların iyileşeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya delalettir.

Kahve falında kirpi yemek gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında kirpi yemek hayatın keyifli bir hale geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpi eti yemek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek kazançlı işler yapacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında fare ve kirpi görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpi öldürmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kirpi görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kirpi görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpi beslemek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir