AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynatılmış patates görmek

Kahve falında kaynatılmış patates görmek

Kahve falında kaynatılmış patates görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına işaret eder.

Kahve falında kaynatılmış patates gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Kahve falında kaynamış patates görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynatılmış patates görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates kaynatmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütü kaynatırken görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında toprak kayması heyelan görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kredi çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kaynan görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynayan süt görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir