AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi kovmak

Kahve falında kara kedi kovmak

Kahve falında kara kedi kovmak elinin bolluk göreceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi kovmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kara kedi kovmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kovduğunu görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kovmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kedi evden kovmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kediyi kovmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kediyi kovduğunu görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Kahve falında kedileri kovmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Kahve falında eve giren kediyi kovmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir