AnaSayfa / Genel / Kahve falında besmele sesi duymak

Kahve falında besmele sesi duymak

Kahve falında besmele sesi duymak böylece hayatının da düzene gireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin yasa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında besmele sesi duymak gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Kahve falında besmele sesi duymak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sesli besmele çekmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında besmele duymak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında korkudan besmele çekmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet eder.

Kahve falında şeytandan korkup besmele çekmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin besmele çektiğini görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı görüp besmele çekmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette besmele çekmek hayra ve esenliğe, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir