AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesiyle yemek yemek

Kahve falında ölmüş dedesiyle yemek yemek

Kahve falında ölmüş dedesiyle yemek yemek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, onları rahat ettireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yüksek makamlara geleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş dedesiyle yemek yemek başına uğursuzluklar geleceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında dededen tokat yemek ters giden olayların düzeltileceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dedeye yemek vermek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çok farklı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedeye yemek vermek kazançlı işler yapılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanne görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dedenin elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında ölen dedesinin dirildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dede torunu görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir