AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dede ve anneanne görmek

Kahve falında ölmüş dede ve anneanne görmek

Kahve falında ölmüş dede ve anneanne görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kimseyle konuşmayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, isteklerine kulak vereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanne gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında anneanne dede görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dede ve anneanneyi görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dede ve anneanne görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalettir.

Kahve falında anneanne ve dede görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanne görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dede anneanne görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanneyi görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneanne ve dede görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir