AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesini sağ görmek

Kahve falında ölmüş dedesini sağ görmek

Kahve falında ölmüş dedesini sağ görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ticaretin büyüyeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesini sağ gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş dedeyi sağ görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedesini sağ görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dedemi sağ görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ birinin öldüğünü duymak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında sağ ayak görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında sağ elinin kaşındığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında sağ insan görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir