AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ayak görmek

Kahve falında sağ ayak görmek

Kahve falında sağ ayak görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ ayak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sağ ayağının kanadığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu görmek korkularının üzerine gideceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret eder.

Kahve falında sağ ayağının koptuğunu görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işveren koltuğunda oturacağına alamet eder.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işarettir.

Kahve falında sağ ayak görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalettir.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş olan birini sağ görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir