AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedeyi sağ görmek

Kahve falında ölmüş dedeyi sağ görmek

Kahve falında ölmüş dedeyi sağ görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dedeyi sağ gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Kahve falında ölmüş dedeyi sağ görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendisi paralayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedemi sağ görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedesini sağ görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini sağ görmek şansın yüzüne güleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ birinin ölüm haberini almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi sağ görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ olan birinin öldüğünü görmek az maliyetle ticarete atılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir