AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ insan görmek

Kahve falında sağ insan görmek

Kahve falında sağ insan görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ insan gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş bir insanı sağ görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sağ bir insanın öldüğünü görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında sağ insanın öldüğünü görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü insanı sağ görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen insanı sağ görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, bahtının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında sağ insanı ölmüş görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş insanı sağ görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında sağ insan görmek dertlerin başlayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir