AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak

Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak

Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak bir süre sıkıntı çekeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında vefat etmiş dedesini görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında vefat etmiş dede görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine inanılır.

Kahve falında vefat etmiş dedeyi görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında vefat etmiş dedemi görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat etmiş dedeni görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında vefat etmiş anneye sarılmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında vefat etmiş babaya sarılmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir