AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedeyle kavga etmek

Kahve falında dedeyle kavga etmek

Kahve falında dedeyle kavga etmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedeyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Kahve falında dedesiyle kavga etmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dedeyle kavga etmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesini ağlarken görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeyi sağ görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında dedeyi dövmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölen dedenizi görmek çok başarılı adımlar atacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saçlı dede görmek birçok ortaklık kurulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir