AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede olmak

Kahve falında dede olmak

Kahve falında dede olmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, bol bol hayır duası alınacağına, kişinin muradına ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dede olmak gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Kahve falında dedesinin ölümünü görmek üstünlük elde edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedeyi diri görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dede öpmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dedeye yemek vermek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedelerini görmek iç sıkıntısına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dede görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında dedesinin hasta olduğunu görmek hem mal ve para kaybedeceğine, fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba ve dede görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir