AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede babaanne görmek

Kahve falında dede babaanne görmek

Kahve falında dede babaanne görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına tabir olunur.

Kahve falında dede babaanne gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş dede babaanne görmek hayırlı kararlar alacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet eder.

Kahve falında dede babaanne görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet eder.

Kahve falında dede ve babaanne görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dede ve babaanne görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesini ve babaannesini görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında babaanne ve dede görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dede ve babaanneyi görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaanne ve dedeyi görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir