AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca dayı görmek

Kahve falında amca dayı görmek

Kahve falında amca dayı görmek talihin yüzlerine güleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında amca dayı gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında amca ve dayı görmek büyük kazançlar sağlayacağına, işlerin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında dayı amca görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet eder.

Kahve falında amca dayı görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Kahve falında dayısının evlendiğini görmek sadece kendisini düşüneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dayı eşini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında akraba dayı görmek borçların ödeneceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında dayımın hanımını görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işarettir.

Kahve falında dayıdan para almak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir