AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte tavuk pişirmek

Kahve falında ateşte tavuk pişirmek

Kahve falında ateşte tavuk pişirmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşte tavuk pişirmek gördüyseniz:

  • Yepyeni şeyler yapmak gerekiyor.

Kahve falında ateşte tavuk pişirmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında fırında tavuk pişirmek işinde terfi alacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk pişirdiğini görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında tavuk budu pişirmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı tavuk pişirmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Kahve falında tavuk eti pişirdiğini görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk pişirmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir