AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte pişirmek

Kahve falında ateşte pişirmek

Kahve falında ateşte pişirmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, işe giren herkesin kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte pişirmek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Kahve falında ateşte et pişirmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, elinin darlıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ateşte ekmek pişirmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek pişirmek için ateş yakmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında ateşte mısır pişirmek moralinin bozulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında ateş yakıp yemek pişirmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek sıkıntılarını atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir