AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle otobüse binmek

Kahve falında ölmüş biriyle otobüse binmek

Kahve falında ölmüş biriyle otobüse binmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle otobüse binmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında halk otobüsüne binmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse inip binmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir otobüse binmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla otobüse binmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Kahve falında halk otobüse binmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir otobüse binmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir