AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına yorulur.

Kahve falında kalabalık otobüste olduğunu görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında son anda otobüse binmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dolu otobüse binmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle otobüse binmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla otobüse binmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çift katlı otobüse binmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehirler arası otobüse binmek konforlu ve rahat hale geleceğine, konfor içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir