AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği biriyle küsmek

Kahve falında sevdiği biriyle küsmek

Kahve falında sevdiği biriyle küsmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, büyük bir projeye girileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği biriyle küsmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla küsmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin biriyle küsmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insana küsmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle küsmek gelirinin giderinden fazla olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle küsmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanla küsmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir