AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkese küsmek

Kahve falında herkese küsmek

Kahve falında herkese küsmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında herkese küsmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında herkesle küsmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında herkese küsmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin önünde tuvaletini yapmak hayırlı kapıların açılacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında herkesin birbirini öldürdüğünü görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkese yemek yedirmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herkes tarafından sevilmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında herkesi öldürmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık herkesi görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir