AnaSayfa / Genel / Kahve falında katılarak gülmek

Kahve falında katılarak gülmek

Kahve falında katılarak gülmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, imkânların günden güne azalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Kahve falında katılarak gülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında katıla katıla gülmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katılarak gülmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulur.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanın üst katında olmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, enerjisini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman katı görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binanın en üst katında olmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katı sabun görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir