AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çektirmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına inanılır.

Kahve falında bir ünlüyle fotoğraf çektirmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çektirmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektirmemek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında ölen biriyle fotoğraf çektirmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir