AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla fotoğraf çektirmek

Kahve falında başbakanla fotoğraf çektirmek

Kahve falında başbakanla fotoğraf çektirmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çektirmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektiğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında vesikalık fotoğraf çektirmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektirmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle fotoğraf çektirmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Kahve falında bebekle fotoğraf çektirmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle fotoğraf çektirmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir