AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarımı kesmek

Kahve falında saçlarımı kesmek

Kahve falında saçlarımı kesmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, ileri gideceğine, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarımı kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Kahve falında ölü birinin saçını kesmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı yamuk kesmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, elindekini de bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kesmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek saç kesmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saç kesmek mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını küt kesmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir