AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş üzerinde ekmek pişirmek

Kahve falında ateş üzerinde ekmek pişirmek

Kahve falında ateş üzerinde ekmek pişirmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, dinamik olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, umutlarının söneceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına delalettir.

Kahve falında ateş üzerinde ekmek pişirmek gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında ateşte ekmek pişirmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş üzerinde ekmek pişirmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ateşte süt pişirmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında ateşte tavuk pişirmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ateşte mısır pişirmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işarettir.

Kahve falında ateşte patates pişirmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir