AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birine kızmak

Kahve falında tanıdığın birine kızmak

Kahve falında tanıdığın birine kızmak talihinizin artacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birine kızmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Kahve falında tanıdığın birine kızmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birine kızmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlamak kızmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında öğretmeninin kızdığını görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalettir.

Kahve falında kızmak öfkelenmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kızdan para almak iç sıkıntısına, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızdan çıkma teklifi almak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir