AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kamaşmak

Kahve falında gözü kamaşmak

Kahve falında gözü kamaşmak itibarın ve makamın yükseleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kamaşmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında gözü kamaşmak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işaret eder.

Kahve falında gözleri kamaşmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında güneşten gözü kamaşmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşten gözleri kamaşmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında gözünü görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri güzel görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir