AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini sürmeli görmek

Kahve falında gözlerini sürmeli görmek

Kahve falında gözlerini sürmeli görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerini sürmeli gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında gözü sürmeli erkek görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında gözünü sürmeli görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri sürmeli erkek görmek sevinçli haberler geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü sürmeli görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerini sürmeli görmek kendisini işine veremeyeceğine, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri sürmeli bebek görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri sürmeli görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına yorulur.

Kahve falında sürmeli erkek görmek ayağa kalkacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir