AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünü mavi görmek

Kahve falında başkasının gözünü mavi görmek

Kahve falında başkasının gözünü mavi görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının gözünü mavi gördüyseniz:

  • Paylaşımcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü köpek görmek haksızlığa uğrayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek geleceğinin de umut vadedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mavi göz görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işinde de hep başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü sevgili görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerini mavi görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi gözlü insan görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına inanılır.

Kahve falında gözleri mavi bebek görmek kişinin şansının artacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir