Kahve falında ölmüş birinin başını görmek

Kahve falında ölmüş birinin başını görmek oldukça uzun bir yolculuğa, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, çok başarılı olunacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin başını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında başına gül dökmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına su dökmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başını çarpmak kendi işine sahip olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dağ başında ev görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, zahmete düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında atın başını görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına kına sürmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında başa silah dayamak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin baş parmağını görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir