AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli hasta olduğunu görmek

Kahve falında ateşli hasta olduğunu görmek

Kahve falında ateşli hasta olduğunu görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, günaha gireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşli hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında ateşli hasta olduğunu görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ateşli hasta görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşte süt pişirmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında ateş içinde görmek canını ve malını garanti altına alacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında camide ateş yakmak yeni bir yol tutulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla ateş etmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş ve köz görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir