AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde inek görmek

Kahve falında suyun içinde inek görmek

Kahve falında suyun içinde inek görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde inek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında su içinde inek görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde inek görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde inek görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde inek görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ev içinde inek görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineğe su vermek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ineklere su vermek manevi mutluluğu tadacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin suya düştüğünü görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir