AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinden para almak

Kahve falında suyun içinden para almak

Kahve falında suyun içinden para almak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, istediği başarıyı göstereceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, destek göreceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinden para almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında suyun içinde kağıt para görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinden para toplamak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde demir para görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, insanların hayır dualarını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinden para bulmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinden para çıkarmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, helal rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde para bulmak rahat yüzü göreceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde para görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir