AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını suyun içinde görmek

Kahve falında kızını suyun içinde görmek

Kahve falında kızını suyun içinde görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını suyun içinde gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında kızını suyun içinde görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kızını beyazlar içinde görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kızının suya düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işarettir.

Kahve falında bir kıza su vermek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kıza su vermek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde öküz görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir