AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında sakal görmek

Kahve falında başkasında sakal görmek

Kahve falında başkasında sakal görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasında sakal gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Kahve falında siyah sakallı adam görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birini sakal görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makasla sakal kesmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında sakal kılı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalettir.

Kahve falında kendinde sakal görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sakala dokunmak güven kaybı yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında ak sakalı görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisini sakallı görmek yüzünün kızaracağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir