AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşle yakıldığını görmek

Kahve falında ateşle yakıldığını görmek

Kahve falında ateşle yakıldığını görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret eder.

Kahve falında ateşle yakıldığını gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp yemek pişirmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ateş yakıldığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşle yakıldığını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ateş yakıp ısınmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran yakıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında evin yakıldığını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir