AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini ölmemiş gibi görmek

Kahve falında ölmüş birini ölmemiş gibi görmek

Kahve falında ölmüş birini ölmemiş gibi görmek düzenin bozulacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini ölmemiş gibi gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var.

Kahve falında kör gibi olmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret eder.

Kahve falında azraili insan gibi görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında boğulacak gibi olmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işaret eder.

Kahve falında kum gibi altın görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği kadın gibi görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, başarılarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzer gibi uçmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, dileklerinin de kabul olacağına işarettir.

Kahve falında erkek gibi namaz kılmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir