AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum gibi altın görmek

Kahve falında kum gibi altın görmek

Kahve falında kum gibi altın görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, bazen de rahat geçeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Kahve falında kum gibi altın gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Kahve falında kum gibi altın görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak neşeli zamanların yaşanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kumun altında kalmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında altın kum görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum altında kalmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına alamet eder.

Kahve falında kum içinde altın bulmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kumdan altın toplamak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir